Handelsbetingelser

Hvem er sælger?

Alle digitale produkter købt på wpakademiet.dk køber du af:

Spicy Web
CVR: 37102164
Havnegade 29
5260 Odense S
kontakt@spicyweb.dk

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på digitale produkter, du køber på WPAkademiet.dk. Det er digitale produkter, der leveres i din indbakke med det samme eller du har adgang til, direkte efter køb. Derfor er der ingen fortrydelsesret på produktet.

Levering

Du har adgang til dit digitale produkt fra wpakademiet.dk, straks efter købet og betalingen er gennemført og registreret.

Har du ikke adgang indenfor 24 timer skal du skrive til kontakt@wpakademiet.dk.

Videredistribuering

Du får ved køb en brugsret til dit digitale produkt, men du har ikke ret til at videredistribuere materialet. Din kopi er personlig.

Vi forbeholder os retten til at retsforfølge de, der uden tilladelse videredistribuerer vores materiale.

Licens

Med mindre andet er beskrevet, ejer Spicy Web/WPAkademiet.dk til hver en tid, de intellektuelle rettigheder til alt materiale på WPAkademiet.dk.

Unless otherwise stated, Creator Courses and/or it’s licensors own the intellectual property rights for all material on Creator Courses. All intellectual property rights are reserved. You may view and/or print pages from https://creatorcourses.com for your own personal use subject to restrictions set in these terms and conditions.

Du må ikke:

  • Publicere materiale fra WPAkademiet.dk andre steder, hverken på nettet eller i offline materiale.
  • Sælge, udleje eller sub-licensere materiale fra https://wpakademiet.dk
  • Reproducere, duplikere eller kopiere materiale fra https://wpakademiet.dk
  • Gendistribuere idhold fra WPAkademiet.dk (med mindre det givne indhold, specifikt er lavet til gendistribuering, eller du har fået skriftlig tilladelse fra WPAkademiet.dk)